Udnyt pladsen optimalt og realiser dine boligdrømme

Drømmer du om at få ombygget dit hus, så du kan få lige netop de rum i hjemmet, som du kunne tænke dig? Hos Tømrer & Snedker M. Mathiesen ApS står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet ombygning af hus for vores kunder i Gentofte, Hellerup og Lyngby samt i flere andre nærliggende byer.

Kombiner din ombygning af hus med en renovering

Du kan med fordel vælge at kombinere din opgave i forbindelse med ombygning af hus med en husrenovering, så du får et samlet og ensartet resultat, når vi er færdige med arbejdet. På den måde slipper du også for at have håndværkere i huset ad flere omgange, og du har også mulighed for at opnå en bedre samlet pris på opgaven. Du kan læse mere om vores arbejde i forbindelse med renovering af hus her.

Har du også brug for ekstra kvadratmeter?

Med en ombygning af hus har du mulighed for at udnytte de kvadratmeter, som du allerede har i huset mest optimalt, eller du kan få lige netop den indretning, som du drømmer om. Det er dog ikke altid, at en ombygning af hus kan stå alene. 

Måske ønsker du i samme omgang at få tilføjet flere kvadratmeter til din bolig, og her kan vi naturligvis også være behjælpelige. Læs mere om vores tilbygningsarbejde her.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit byggeprojekt

Vi kan være behjælpelige med at bygge lige netop den ombygning af hus, som du går og drømmer om, og vi tilbyder skræddersyede priser på alt vores arbejde. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din opgave, så hører vi meget gerne fra dig. Det gælder også, hvis du ønsker at høre mere om dine forskellige muligheder.

Vi er et kvalitetsbevidst byggefirma, der altid sikrer dig et flot og holdbart resultat i en høj kvalitet. Det er vores 20 års erfaring din garanti for. ​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Tømrer & Snedker M. Mathiesen ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon 40 63 30 35. Du kan også sende os en e-mail til mm@mmathiesen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo

Sømarksvej 30, 2900 Hellerup

CVR-nummer: 26662362

Telefon: 40 63 30 35

E-mail: mm@mmathiesen.dk

​Vi er omfattet af håndværkergarantiordning, Dansk Håndværk Garanti. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag.