Få et smukt og moderne hjem

Ethvert hus kan fra tid til anden trænge til en større eller mindre renovering og modernisering. Hos Tømrer & Snedker M. Mathiesen ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for renovering af huse, og vi kører ofte ud til opgaver for kunder i Lyngby, Hellerup, Gentofte og i flere andre nærliggende byer.

Vi sikrer dig en husrenovering i høj kvalitet

Når du vælger at lade vores tømrerfirma varetage dit renoveringsprojekt, så vælger du samtidig at få et flot resultat i en høj kvalitet. Vi er nemlig en utrolig kvalitetsbevidst virksomhed med mere end 20 års erfaring, der altid lægger stor vægt på de smukke og langtidsholdbare resultater.

Vi er samtidig utrolig fleksible, og vi kan derfor imødekomme ethvert behov samt rykke hurtigt ud, hvis det er det, som opgaven kræver. Vi sørger naturligvis altid for at udføre vores arbejde til den aftalte tid.

Få en totalløsning når du renoverer

Skal du have foretaget en renovering af hus, kan du med fordel vælge at kombinere renoveringen med enten en tilbygning eller en ombygning for dermed at få en komplet totalløsning, der sikrer en rød tråd gennem hele huset. Vi kan naturligvis være behjælpelige med det hele.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus varierer og afhænger af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • ​Om du ønsker en mindre renovering eller en totalrenovering af hus
  • ​Om vi skal levere en totalløsning
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind
  • ​Hvor omfattende projektet er.

Du er derfor velkommen til at kontakte os for at få beregnet en skræddersyet og billig pris på din kommende renovering af hus, der matcher dine ønsker og behov. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig, når vi kender til din opgave og dens omfang samt dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Tømrer & Snedker M. Mathiesen ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon 40 63 30 35. Du kan også sende os en e-mail til mm@mmathiesen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo

Sømarksvej 30, 2900 Hellerup

CVR-nummer: 26662362

Telefon: 40 63 30 35

E-mail: mm@mmathiesen.dk

​Vi er omfattet af håndværkergarantiordning, Dansk Håndværk Garanti. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag.