Har du brug for mere plads i din bolig?

Er boligen blevet for lille til at kunne leve op til dine ønsker og behov i forhold til husets indretning? Så kan en tilbygning til hus være et oplagt valg, som ud over at realisere dine boligdrømme også kan tilføre ekstra værdi til dit hjem, samtidig med at du kan blive boende på din adresse.

Hos Tømrer & Snedker M. Mathiesen ApS har vi specialiseret os i at bygge tilbygninger og ombygninger samt i at renovere boliger. Du vil ofte kunne finde os i Gentofte, Lyngby, Hellerup og omegn, hvor vi realiserer vores kunders boligdrømme.

Hvilken tilbygning drømmer du om?

Der findes mange forskellige muligheder, når der skal bygges en tilbygning til hus. Det kan for eksempel være, at du ønsker at få bygget en ekstra stue, hvor der er plads til at afholde større arrangementer for familier, venner, samarbejdspartnere eller lignende. Det kan også være, at det er en udestue, du drømmer om, så du kan sidde indenfor og nyde den flotte udsigt i al slags vejr. Måske har du brug for en større entre, hvor der er masser af plads til tøj og opbevaring, eller måske har du brug for ekstra værelser i hjemmet.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd, uanset hvilken tilbygning til hus du drømmer om. 

Kombiner tilbygningen med en ombygning eller renovering

Du kan også vælge at kombinere din tilbygning med en ombygning eller en renovering af det oprindelige hus for på den måde at få en samlet rød tråd igennem hele huset med et ensartet udtryk. Vi er også gerne behjælpelige med dette, og vi udfører naturligvis alt vores arbejde i en høj kvalitet - ligesom vi har gjort det de sidste 20 år! 

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på tilbygning til hus varierer blandt andet alt afhængigt af:

  • Hvor stor tilbygningen skal være
  • ​Hvilke rum tilbygningen skal indeholde
  • ​Hvilke materialer vi skal bygge med
  • ​Hvad du har af særlige ønsker og behov.

Kontakt os derfor gerne i dag for at få beregnet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave.

logo

Sømarksvej 30, 2900 Hellerup

CVR-nummer: 26662362

Telefon: 40 63 30 35

E-mail: mm@mmathiesen.dk

​Vi er omfattet af håndværkergarantiordning, Dansk Håndværk Garanti. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag.